En lösning till alla problem är bra

mars28

Vi har som du vet sagt att vi gärna ser en lösning oss emellan. Men efter att ha inväntat ett svar i två veckor skickade vi i fredags detta ärende vidare till inkasso eftersom du inte återkopplat trots påbackning från oss. Vi erhöll ett förslag från dig igår men känner inte att den lösningen är tillfredställande nog. En avgörande faktor är att du vill att vi skall tillverka 20st nya och oavsett hur de ser ut kan du lika gärna säga att de inte håller måttet av någon anledning utan att vi kan bekräfta detta.

Vi kan hjälpa dig att tillverka 20st. Men innan vi påbörjar en produktion skall verktyg och fixturer från senaste fakturan betalas. Samt 50 procent på första fakturan med fakturanummer. 45667. Om detta inkommer till oss inom en vecka (4 juni) drar vi tillbaka ovanstående. Om inte ligger ärendet kvar hos Trondo Inkasso (se karta). Detta är alltså precis som du skrev, ”en lösning för att komma i mål”. I annat fall är inte detta att se som en lösning som skulle accepteras.

by posted under Okategoriserade | No Comments »    

Comments are closed.